Radšej knihu? Ak áno, tak jedine Kremlin

Radšej knihu? Ak áno, tak jedine Kremlin

Radšej knihu? Ak áno, tak jedine Kremlin

Príbeh skrytý vo fľaši. Tento obľúbený alkohol má zvyčajne okolo 35 až 70 percent alkoholu, ale najčastejšie je číslo 40. Samostatný názov vodky, pochádza zo slovanského pomenovania vody. Pôvodne v Rusku slúžila len na liečebné účely. Postupne, ako sa vyvíjala destilácia a s nimi aj úroveň výroby alkoholu, sa zaužíval pojem vodka pre všetky liehoviny. Základom väčšiny ruských, švédskych vodiek je pšenica. Poľské sú vo väčšine prípadov ražné. Rusi neuznávajú zemiakovú vodku a pritom Poliaci ju vo veľkej miere obľubujú. Takže ako to býva, nech si dá každý to, čo mu chutí.

Na oficiálnych návštevách ruskej vlády a prezidenta sa podáva výhradne oficiálna vodka, ktorú si Kremeľ nechal vyrobiť na objednávku. Upozorňujeme, že Kremeľ vodka nie je len tak obyčajná. Vraj je vyrobená z najkvalitnejšej pšenice a vody.

Klasická ruská vodka kategórie prémium s charakteristickou vôňou vodky a decentnou stopou žita. Oficiálny názov vodky je Legend of Kremlin. Jej chuť je jemná, zamatová a budete ju cítiť ešte dlho v ústach. Ku koncu je práve jej chuť výrazne horkastá. Vodka je vyrobená z vysoko kvalitného liehu značky LUX, 6 krát prečistenej vody a výťažku z ovsených vločiek. Preto patrí aj medzi veľmi kvalitný alkohol.

Vodku oficiálne vyrába spoločnosť Luding spoločne aj s pálenicou Krystal. Liehovina sa prvý krát predstavila na medzinárodnej výstave v Moskve v roku 2012. Na dizajne a konečnej podobne produktu sa podieľali najvýznamnejšie svetové a európske spoločnosti.

Kremlin má aj koňak a šampanské

Kremlin Award je oficiálne vodkou Kremlu určenú pre oficiálne akcie. Ak prídu na návštevu najvýznamnejší zahraniční politici, vraj dostanú ako darček celú fľašu. Zo začiatku mala byť vodka len pre vybranú spoločnosť, ale dnes vodku kúpite už aj na internete. U nás ju zoženiete aj v originálnom obale, v knihe.

Legend of Kremlin nie je prvým produktom, ktorý nesie meno sídla ruských panovníkov. Už v minulosti oznámili, že uvedú na trh koňak Kremlin alebo napríklad aj šampanské. Ak hľadáte zaujímavé darčekové fľaše s alkoholom, môžete hodiť očkom aj po tejto kvalitnej vodke.

Odporúčané produkty
Gift
0.7 L
40%
5
(1 recenzia)
Posledné 3 kusy
Cena (s DPH)
55,90 €
Ďalšie zaujímavé články
Malecon: panamský rum inšpirovaný kubánskymi majstrami
 · 4 min čítania
Rum

Malecon: panamský rum inšpirovaný kubánskymi majstrami

Panamské rumy Malecon už viac ako 20 rokov predstavujú jedny z najzaujímavejších značiek z Centrálnej Ameriky.
Prečítať článok
10 najpredávanejších rumov roku 2022
 · 5 min čítania
Rum

10 najpredávanejších rumov roku 2022

Tipov na dobrý rum nie je nikdy dosť. Obzvlášť, keď pochádzajú priamo od ľudí, ktorí kvalitný rum milujú. Predsa len, overiť si, čo chutí tisícom Slovákov a nekupovať mačku vo vreci je určite rozumný nápad. V súčasnosti v našom e-shope nájdete viac ako 900…
Prečítať článok